Lid worden

Lidmaatschap van de Nederlandse Registrars Groep staat open voor iedereen die werkzaam is bij een museum of culturele instelling, of hiervoor aan het studeren is.

Je kunt je aansluiten bij de NRG door het contactformulier hieronder invullen met je gegevens en bij onderwerp aan te geven dat je lid wilt worden. Hiermee geef je ons toestemming om je via de email op de hoogte te houden van nieuwe evenementen die door de NRG worden georganiseerd.

Daarnaast is er de mogelijkheid om je aan te melden bij de hiervoor aangemaakte groep op LinkedIn , onder de naam Nederlandse Registrars Groep.

Aansluiten bij de NRG is gratis, wel wordt er voor bijeenkomsten normaliter entree- of inschrijfgeld gevraagd om daarmee het evenement kostendekkend te kunnen organiseren.

(Belangrijk; Informatie welke in het formulier hierboven wordt verstrekt, wordt door de NRG enkel opgeslagen om leden te kunnen informeren over de NRG en evenementen die door de NRG worden georganiseerd. De aan ons verstrekte gegevens zullen niet gedeeld worden met derden tenzij hier expliciete toestemming voor is gevraagd en deze toestemming door jou als NRG lid is verleend.)