Evenementen

9 juni Netwerkdag KMSKA in Antwerpen

UPDATE & OPROEP 15 mei 2023:

De inschrijving voor de netwerkdag op 9 juni in Antwerpen is gesloten, alle 100 beschikbare plekken zijn inmiddels ingevuld. We zijn erg blij met de enthousiaste reacties en kijken uit naar een mooie dag!

Als je je al hebt ingeschreven maar je bent onverhoopt verhinderd, geef dit dat vooral door aan Fleur van Paassen via fleur.vanpaassen@kmska.be, zodat zij jouw plek kan doorgeven aan een collega die op de reservelijst staat. Was je te laat met inschrijven maar hoop je toch nog op een plekje? Meld je dan ook even via Fleur zodat zij je nog kan toevoegen aan de reservelijst.

——————————————————————————————————–

Het is zover! De volgende Netwerkdag voor Vlaamse en Nederlandse registrars zal plaatsvinden op 9 juni in het recent heropende KMSKA in Antwerpen. Jullie zijn welkom vanaf 9.30u via de bezoekersingang aan de voorkant van het museum en we hebben een dagvullend programma voor jullie klaar staan vanaf 10u. Onderwerpen die aan bod komen zijn: hoe gaan musea in deze tijd om met duurzaamheid? Hoe zit de Vlaamse indemniteitsregeling precies in elkaar? Hoe kunnen we het leven van de registrar makkelijker maken na de Brexit? Uiteraard zal er tijd zijn om het KMSKA te bezoeken en er zal veel ruimte zijn om in dialoog te gaan met elkaar. De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel. Inschrijving is gratis, er zijn max. 100 plaatsen, dus wees er snel bij! Een gedetailleerd programma volgt later op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *