Website

Nieuwe website

Vanaf eind 2019 wordt er hard gewerkt aan deze nieuwe website voor de Nederlandse Registrars Groep. Vanaf heden is deze in gebruik en is de oude website offline.

In verband met COVID hebben we er wat extra vaart achter gezet om deze nieuwe website online te krijgen omdat elkaar fysiek treffen dit jaar helaas moeilijk is gebleken.

We hopen met deze nieuwe website een aantrekkelijk en hedendaags uiterlijk gecombineerd te hebben met relevante informatie voor de Nederlandse en Vlaamse registrar, ook wel bruikleenregistrator.  

Daarnaast willen wij als NRG zelf staat zijn de website te onderhouden (dit was bij de oude website niet langer mogelijk) en eenvoudig aan kunnen vullen met nieuwe informatie indien gewenst.

Een middel voor het delen van nieuwe informatie is de Nieuws-categorie welke op de oude website nog niet bestond. Hier hopen we regelmatig nieuwe (NRG) evenementen en relevante nieuwsberichten te kunnen plaatsen voor het werkveld en alle leden van de NRG.

Graag horen we jullie meningen over de nieuwe website. Het is mogelijk om rechtstreeks op nieuwsberichten te reageren die op deze website verschijnen dus schroom niet om hier een mening achter te laten.

De NRG LinkedIn pagina die ook veel gebruikt wordt door leden blijft uiteraard gewoon actief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *